…Je mag zijn wie je wezen wilt…

Mijn visie

Jij bent uniek en daarmee jouw problematiek ook! Ik ben geïnteresseerd in wat er zich in jouw leven afspeelt waardoor je op dit moment vastloopt. Samen kijken we naar je valkuilen en gaan daarvandaan op zoek naar  je mogelijkheden, je wensen en jouw persoonlijke waarden. We gaan ontdekken wat je niet meer wilt en hoe je kan bereiken wat je wel wilt. Ik vind het heel belangrijk dat je je gehoord voelt, dat er zonder oordeel naar je geluisterd wordt en dat jij je veilig voelt om je verhaal te kunnen doen.

Als je besluit dat je samen met mij wilt werken aan een betere balans in je leven, neem dan contact op voor een intakegesprek. Na dit eerste gesprek bepalen we het vervolgtraject.

Wie ben ik?

Mijn naam is Noor Evers, geboren in 1965. Zolang ik me kan herinneren ben ik al geïnteresseerd in menselijk gedrag. Waarom gedragen mensen zich op een bepaalde manier, zelfs als ze merken dat ze er niet verder mee komen. Waarom zijn er zoveel mensen ongelukkig, opgejaagd, onzeker, gefrustreerd en burn out? Deze vragen hebben er voor gezorgd dat ik me ben gaan verdiepen in de psychologie. Verschillende opleidingen, trainingen, cursussen, workshops en gastcolleges verder ben ik na het afronden van de opleiding tot Psychosociaal Counselor* gestart met mijn eigen praktijk:  Cope&Care Counseling!

*De opleiding tot Psychosociaal Counselor is een geaccrediteerde SNRO HBO registeropleiding die voldoet aan de PLATO eindtermen met betrekking tot Psychosociale Basiskennis. De opleiding is Europees erkend en in het Nederlandse (NLQF) en Europese (EQF) kwalificatiekader op niveau 6 ingeschaald. (Bachelor)

Verdere diploma’s:

  • HSP Coach
  • Basisopleiding tot ACT Trainer
  • Positieve Psychologie
  • Acceptance and Commitment Therapy
  • SNRO HBO Psychosociaal Counselor
  • Psychologie-Pedagogiek
  • Klinische Psychologie I en II